Mitt Liv Mina Barn Min Kärlek

Alla inlägg den 25 augusti 2011

Av Marie - 25 augusti 2011 09:26

  sån här känner jag mig nu,så jag bara vill dunka huvudet i väggen för att få lite vett o ettikett om livet o allt runt om..

 

Jag blir uppäten utifrån,och får ingen energi o kraft över för o butta bort det som kommer o ska äta upp mig..    virrig o vimsig blir jag då..

 

Mitt liv är här o nu,denna dag är idag,imorgon é imorgon,NU ÄR NU..

Ska det vara så svårt o bara vara hör o nu ,skit i baktiden,skit i va som ska hända i morron eller annan dag,tänk på här o nu,precis nu..

 

Dom orden har ätit sej in i mig länge nu från vuxna som tjötat höl i hövvet på mig under en längre tid

Sköt dej själv o skit i andra är oxå en komentar..

 

Men jag repar mig o livet SKA BLI TOPPEN HÄR OXÅ...

 

Idag lämna jag L på skolan,för att sen inte få se min goa gubbe förän på Söndag..

Lilla goa underbara son,ska följa med sin kontaktfamilj till HAI CHAPARALL,därför vill dom ha honom redan idag så dom hinner med det dom vill göra på sin lilla mini semester   

 

Lilla M ska cykla hem själv från skolan idag när hon slutar kl 13.00

hon tycker synd om mig som inte kan gå ordentligt på foten,efter att ha fått ett kraftigt kasst av en trä-sköld ner mot tårna...

 

Mitt egna fel,då jag blev jätte arg på barnen som hade hållt på o slåtts,skrikit,o smällt i dörren ett ex antal ggr,innan jag flög upp ur soffan o sa till dom för sista ggn.

 

Skulle skicka in dom på varsitt rum,tog ifarten upp träskölden o skulle kast in den på ena barnrummet,o med en kraft svinga den tillbax o träffa mina tår, SNACKA OM ATT DET BLEV N HÅRD SMÄLL,huden gick upp lite så det blödde, och svullen som fan blev tårna,så jag hade igår svinont för o gå..

Idag är det något bättre,men huden é stam o det gör ont som fan o stödja..   dum man é,och synden straffar sej själv,sägs det ju..

 

Ha en underbar Torsdag


 

 

 

Presentation

DOMINANT OCH UPPKÄFTIG OM DET INTE PASSAR MIG, men även SNÄLL OCH HJÄLPSAM MOT DOM SOM BEHANDLAR MIG DÄREFTER..... ÄLSKAR MINA BARN OCH DJUR OCH ÄVEN MIN MAN

babymyz

 

Mysbilder

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Skriv en rad så blir jag glad

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Besöksstatistik

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards